Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Atatürk İlkokulu

Telefon : 0 322 5158363
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kozanataturk.meb.k12.tr
Adres : Türkeli Mh. Fehmi Özel TÜRKAY Cad. No2 Kozan / ADANA
VİZYON : Öğrenci yaşantılarını ön plana çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş, demokratik, örnek bir kurum olmak.
MİSYON : Atatürk ilkelerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri benimsemiş, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2021/2022 Atatürk ve Cumhuriyet konulu Resim yarışması ilçe 1. 2022/2023 Atatürk ve Cumhuriyet Konulu Resim Yarışması İlçe 2.

Öğretmen :41
Öğrenci :858
Derslik :14
Kütüphane Kitap Sayısı :5180
Öğretim Şekli :İkili
Saatler : Başlama Sabah :07:30 Bitiş Sabah :12:20 Başlama Öğle :12:30 Bitiş Öğle :17:20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNG.
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : İlçe merkezinde şehiriçi dolmuşları ile yapılıyor. Köyler, diğer ilçeler ve Adana merkeze ise yolcu taşıma minibüsleri ile ulaşım yapılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Türkeli Mh. Fehmi Özel TÜRKAY Cad. No2 Kozan / ADANA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %100
Sportif Etkinlikler : Futbol, Yakan top, Masa tenisi
Bilimsel Etkinlikler : Robotik kodlama etkinlikleri
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuzun Bina sorunu bulunmaktadır.16 derslikte ikili eğitim yapmaktayız.Konferans salonumuz spor salonumuz ve kurs açmak İçin boş bir odamız dahi yoktur.Bu nedenle çeşitli kurs ve sosyal etkinlikleri yapmakta oldukça güçlük çekmekteyiz.Okul binamızın yenilenerek bir an önce normal eğitime geçme arzumuz devam etmektedir.
Yazdır :